Referanser

Vi er en familie på fem og har et hus fra 1962 som Gro fikk tegnet om til å bli praktisk og funksjonelt. Huset hadde tidligere blitt ombygget og var upraktisk med liten smal gang, ett bad og lite “boltreplass”. Gro fant løsninger slik at vi fikk bi inngang og vaskerom, ett ekstra bad, loftstue og romslig inngangsparti. (Lyngveien, 15.08.18)

Vi benyttet oss av Flyt Arkitektur da vi skulle bygge ut huset vårt på Hommersåk. Gro Tansø laget tegninger, og kom med innspill til hvordan få best mulige romløsninger, samt ny layout på huset. Vi er veldig fornøyde med alle løsninger. Det gikk raskt å få tegningene slik vi ville ha det. Flyt Arkitektur tok seg også av søknader, som også gikk utrolig kjapt. Vi kan på det sterkeste anbefale Flyt Arkitektur som arkitekt, og som søknadsansvarlig. Tegninger og søknader ble levert til rett tid, og til avtalt pris. (Kåre Todnem, 06.10.16)

Jeg synes Gro er dyktig, saklig, grundig og profesjonell. Hun finner løsninger og plass til det jeg ikke trodde var mulig. Dessuten har hun vært en flott samarbeidspartner og god støttespiller å ha i forhold til søknader, regelverk og prosesser ift.  kommunen og det offentlige system. Det jeg også har satt stor pris på er at hun aldri har sagt «Nei» eller «Det går ikke». Hun har hele tiden vært imøtekommende overfor meg som kunde og mine ønsker og behov. (Eirill Bakketun, 19.07.14)

Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet og føler Gro Tansø har klart å få drømmen vår nedtegnet på en flott måte. Gro Tansø var en god sparringspartner som utfordret oss og fikk oss til å se huset med nye og bedre øyne. Huset har blitt en bedre versjon av det vi drømte om. (Gudveig Roalsø Sivertsen, 09.10.16)

Veldig fornøyd med arbeid og prosessen. Hurtig på tilbakemelding og kjenner godt til prosessen rundt byggegodkjenningssaker. (Ullandhaugveien, 04.08.14)

Kjempe firma som følger opp og gjør en svært god jobb. Anbefales! (Rudi Arnesen, 03.03.14)

‘Vi er kjempefornøyd med resultatet og vi syntes det ble laget en løsning som passer godt for oss og ikke minst at hytta ser fin ut. Vi syntes det er blitt akkurat slik vi ønsket det.’ (Rennesøy, 30.09.2012)